Bangkok Thaimassage Arnhem Beautysalon & Spa

Bangkok Thaimassage Arnhem Beautysalon & Spa is een Thaise massage gelegen aan Steenstraat 38A in Arnhem.

Meer informatie over Bangkok Thaimassage Arnhem Beautysalon & Spa in Arnhem

Het team van Bangkokthaimassage heet je hartelijk welkom bij hun massagesalon in Arnhem. Ze bieden diverse soorten massages aan, maar geen erotische massages. In de salon zijn vijf mooie massagekamers, waaronder een duo kamer, allemaal voorzien van een douche. Voor meer informatie kun je op de website foto's bekijken. De salon is gevestigd aan de Steenstraat 38A in Arnhem en je kunt ze bereiken via telefoonnummer 026-8200514 of 0648 441595.

Wil je weten wat Bangkok Thaimassage Arnhem Beautysalon & Spa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bangkok Thaimassage Arnhem Beautysalon & Spa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bangkok Thaimassage Arnhem Beautysalon & Spa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bangkok Thaimassage Arnhem Beautysalon & Spa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Bangkok Thaimassage Arnhem Beautysalon & Spa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bangkok Thaimassage Arnhem Beautysalon & Spa

Bezoekers bekeken ook