Bamboo Bows

Bamboo Bows is een Handboogwinkel gelegen aan Plataanstraat 44 in Arnhem.

Meer informatie over Bamboo Bows in Arnhem

Bamboo-bows is een bedrijf dat zich richt op het maken van traditionele bogen en het delen van deze unieke ervaring. Het schieten met een traditionele boog geeft je een speciaal gevoel, of je nu op een open veld staat of in het bos. Je maakt een verbinding met je omgeving en de geschiedenis van het boogschieten. De eigenaar, Stefan Tim, is geïnteresseerd in wat oude beschavingen hebben gecreëerd. Een boog en pijl waren zeer effectieve en waardevolle uitrusting. Veel van de technieken en materialen die worden gebruikt bij het maken van deze bogen zijn al eeuwenlang hetzelfde gebleven. Dit is een vaardigheid en kennis die de tand des tijds heeft doorstaan. Bezoek de Etsy-winkel van Bamboo Bows voor meer informatie en gemakkelijke bestellingen.

Wil je weten wat Bamboo Bows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bamboo Bows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bamboo Bows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bamboo Bows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Bamboo Bows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bamboo Bows

Bezoekers bekeken ook