Bakkerij Van eigen deeg

Bakkerij Van eigen deeg is een Bakkerij gelegen aan Jachthoornlaan 1 in Arnhem.

Meer informatie over Bakkerij Van eigen deeg in Arnhem

Bakkerij Van eigen deeg is een sociale bakkerij waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een ambacht leren. Ze streven naar ambachtelijke en kwalitatief hoogwaardige banketproducten met oog op duurzaamheid. Daarnaast bieden ze ook cateringdiensten voor verschillende gelegenheden. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden. Verder hebben ze verschillende diensten en certificaten, zoals leren en werken, solliciteren, HACCP-certificaat en privacyreglement. Je kunt bij hen ook veilig betalen en ze hebben een persoonlijk account waar je je persoonlijke gegevens, adresgegevens en orderhistorie kunt beheren. Je kunt Bakkerij Van eigen deeg vinden op het adres Jachthoornlaan 1, 6813 CH in Arnhem, en contact met hen opnemen via 088-3779586 of bakkerij@bakkerijvaneigendeeg.nl.

Wil je weten wat Bakkerij Van eigen deeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Van eigen deeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Van eigen deeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Van eigen deeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Bakkerij Van eigen deeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bakkerij Van eigen deeg

Bezoekers bekeken ook