Badmintonclub Gova

Badmintonclub Gova is een Badmintonclub gelegen aan Brabantweg 115 in Arnhem.

Meer informatie over Badmintonclub Gova in Arnhem

Het sport- en ontmoetingscentrum "De Laar-West" in Arnhem is de thuisbasis van BC Gova. Op dit moment is er een ledenstop, maar geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de ledenadministratie. De website van BC Gova is bedoeld om leden op de hoogte te houden en nieuwe leden enthousiast te maken voor de sport. Op dinsdagavond zijn geïnteresseerden welkom om langs te komen. Het bestuur van BC Gova nodigt iedereen uit om deel te nemen. Daarnaast zijn er links naar de websites van Badminton Nederland en Badminton Regio Centrum te vinden. De website van BC Gova wordt gesponsord door BECA bouw.

Wil je weten wat Badmintonclub Gova verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badmintonclub Gova of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badmintonclub Gova? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badmintonclub Gova het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Badmintonclub Gova reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badmintonclub Gova

Bezoekers bekeken ook