Backsound

Backsound is een Mediabedrijf gelegen aan Hondiusstraat 24L in Arnhem.

Meer informatie over Backsound in Arnhem

Backsound biedt een oplossing voor ondernemers die Spotify niet meer kunnen gebruiken voor commerciële doeleinden. Ze bieden betaalbare pakketten aan, waaronder het Full pakket met een muzieksysteem en een gratis Windows 11 computer. Ook zijn er gratis apps beschikbaar, zoals de request app waarmee bezoekers nummers kunnen aanvragen en de remote app waarmee het muzieksysteem op afstand bediend kan worden. Backsound is al meer dan 23 jaar actief in het leveren van achtergrondmuziek aan bedrijven in Nederland en staat bekend om zijn innovatieve technologie, zoals Spotifix waarmee Spotify-afspeellijsten direct naar de muziekcomputer geïmporteerd kunnen worden. Ze bieden ook audio-oplossingen aan, waarbij hun specialisten de beste oplossing adviseren op basis van de situatie van de klant. Backsound is 24 uur per dag bereikbaar en hanteert de laagste tarieven in Nederland.

Wil je weten wat Backsound verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Backsound of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Backsound? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Backsound het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Backsound reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Backsound

Bezoekers bekeken ook