Autoservice Lourens

Autoservice Lourens is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Leemansweg 12 in Arnhem.

Meer informatie over Autoservice Lourens in Arnhem

In 2008 werd het rallyteam 'House of Motorsports' opgericht door 3 studenten van de HTS-Autotechniek. Ze begonnen als hobby met het sleutelen aan een Peugeot 205 Gti rallywagen en namen deel aan de Peugeot 205 cup in Nederland. Gaandeweg begonnen ze ook aan andere race- en rallywagens te werken, evenals aan personenauto's voor onderhoud. In 2009 werd het bedrijf House of Motorsports opgericht, dat zich nu volledig richt op auto-onderhoud en het verbeteren van personenauto's van alle merken. Ze streven naar een eerlijke prijs en bieden advies op maat. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem en biedt ook gratis haal- en brengservice aan.

Wil je weten wat Autoservice Lourens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice Lourens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice Lourens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice Lourens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Autoservice Lourens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Autoservice Lourens

Bezoekers bekeken ook