Autorijschool J.A. van Velzen

Autorijschool J.A. van Velzen is een Rijschool gelegen aan Willem Roodbeenhof 2 in Arnhem.

Meer informatie over Autorijschool J.A. van Velzen in Arnhem

Van Velzen autorijschool is al sinds 1955 een bekende rijschool in Arnhem en omgeving. Het is een familiebedrijf dat van vader op zoon is overgedragen en sinds 2009 is ook neef Fenno Heijna erbij gekomen. De rijschool heeft de afgelopen 25 jaar een slagingspercentage van meer dan 80%, wat te danken is aan hun kennis en enthousiaste manier van lesgeven. Om ervoor te zorgen dat je voldoende oefentijd hebt, geven ze lessen van 90 minuten in plaats van de standaard 60 minuten. Bij Van Velzen krijg je altijd les van dezelfde instructeur en je voortgang wordt bijgehouden op een leskaart. Ze hebben ook een speciale actie waarbij je een lespakket kunt nemen van 20 lessen van 90 minuten, inclusief examen en eventueel herexamen, voor € 2075,-. Als je in termijnen wilt betalen, kun je dat in 5 termijnen van € 415,- doen. Bij dit pakket is het verplicht om een tussentijdse toets af te nemen. Je kunt je inschrijven via het contactformulier op de website. De contactgegevens van de rijschool zijn: Autorijschool van Velzen, Willem Roodbeenhof 2, 6842 CZ Arnhem, telefoon: 026-3818631 of mobiel: 0622445324.

Wil je weten wat Autorijschool J.A. van Velzen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool J.A. van Velzen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool J.A. van Velzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool J.A. van Velzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Autorijschool J.A. van Velzen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool J.A. van Velzen

Bezoekers bekeken ook