Autorijschool André Klop

Autorijschool André Klop is een Rijschool gelegen aan Parelgrasstraat 1 in Arnhem.

Meer informatie over Autorijschool André Klop in Arnhem

Bij Autorijschool André Klop in Arnhem en omgeving ben je aan het juiste adres voor het behalen van je autorijbewijs. De rijschool biedt volledig coronaproof rijlessen aan en heeft ervaring met verkeer, faalangst, ADHD/ADD en autisme. Je krijgt altijd eerst een gratis proefles als je een lespakket afneemt. Autorijschool André Klop heeft geen 100% slagingsgarantie, maar ze gaan er wel voor. De rijschool is klein van omvang, waardoor je altijd met dezelfde rijinstructeur onderweg bent. Ze hebben ook een theorie webwinkel waar je lesmateriaal kunt kopen. Met meer dan 35 jaar ervaring kent rijinstructeur André Klop de straten van Arnhem en omgeving als zijn broekzak. Bij Autorijschool André Klop kun je gemakkelijk en snel een proefles aanvragen. Ze bieden verschillende lessenpakketten aan en geven les op een moderne manier. Ze zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op je rijbewijs en bieden theorielesmateriaal aan in hun webwinkel. Daarnaast kun je ook vragen stellen aan de rij-instructeur en kun je hen volgen op social media.

Wil je weten wat Autorijschool André Klop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool André Klop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool André Klop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool André Klop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Autorijschool André Klop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool André Klop

Bezoekers bekeken ook