Auto theorie centrum Arnhem

Auto theorie centrum Arnhem is een Rijschool gelegen aan Eimerssingel-West 27 in Arnhem.

Meer informatie over Auto theorie centrum Arnhem in Arnhem

Wij bieden een cursus aan in twee dagdelen, die plaatsvindt op zondag en maandag. Na de cursus volgt meteen het officiële CBR-examen. Het eerste deel van de cursus is op zondag van 11:00 tot 17:00 uur, en het tweede deel is op maandag van 08:00 tot 13:00 uur. Het examen vindt ongeveer rond 2 uur plaats. De prijs van de cursus, inclusief het examen, is 125 euro. We hebben een zeer hoog slagingspercentage van ruim 90% en bieden bekwame docenten aan die je helpen bij het leren van de belangrijkste examenvragen. Bovendien helpen we je snel op weg, zodat je binnen 24 uur slaagt voor je theorie-examen. Dit alles bieden we aan voor een zeer scherpe prijs. Meld je vandaag nog aan bij Theoriecentrum Arnhem.

Wil je weten wat Auto theorie centrum Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto theorie centrum Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto theorie centrum Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto theorie centrum Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Auto theorie centrum Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto theorie centrum Arnhem

Bezoekers bekeken ook