Auth. Chin. Kkn Rest.'Sichuan'

Auth. Chin. Kkn Rest.'Sichuan' is een Restaurant gelegen aan Rijnkade 49 in Arnhem.

Meer informatie over Auth. Chin. Kkn Rest.'Sichuan' in Arnhem

Het jaar van het konijn is aangebroken volgens de Chinese kalender. Het restaurant Si-Chuan aan de Middellaan is echter gesloten, maar u kunt nog steeds genieten van Sichuan gerechten van Ping in de Foodhal aan de Rijnkade in Arnhem. Ping is daar aanwezig en u kunt haar bereiken via telefoonnummer 06 47 93 96 98 of via email ping.cao@si-chuan.nl. Sichuan is een provincie in het zuidwesten van China en staat bekend om zijn vruchtbare grond. De Sichuan keuken is een van de bekendste keukens van China en maakt gebruik van zeer pikante pepers en kruiderijen. Het accent ligt op versheid en authenticiteit van de gerechten. Helaas is het restaurant momenteel gesloten.

Wil je weten wat Auth. Chin. Kkn Rest.'Sichuan' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auth. Chin. Kkn Rest.'Sichuan' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auth. Chin. Kkn Rest.'Sichuan'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auth. Chin. Kkn Rest.'Sichuan' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Auth. Chin. Kkn Rest.'Sichuan' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auth. Chin. Kkn Rest.’Sichuan’

Bezoekers bekeken ook