Asia Turka

Asia Turka is een Maaltijdbezorging gelegen aan Sint Gangulphusplein 4 in Arnhem.

Meer informatie over Asia Turka in Arnhem

Bij Asia Turka kun je gemakkelijk en snel online eten bestellen. Je hebt de keuze om het bezorgd te krijgen op het door jou gekozen tijdstip of om het af te halen. Als je ervoor kiest om het te laten bezorgen, kun je direct online betalen met iDEAL zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever wilt afhalen, kun je ook eenvoudig en snel online bestellen en betalen, zodat je eten klaar staat op het door jou gekozen tijdstip en je in de winkel niets meer hoeft af te rekenen. De locatie van Asia Turka is op het Sint Gangulphusplein 4 in Arnhem. De bezorg- en afhaaltijden zijn niet specifiek genoemd in de tekst.

Wil je weten wat Asia Turka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Asia Turka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Asia Turka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Asia Turka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Asia Turka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Asia Turka

Bezoekers bekeken ook