Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward"

Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" is een Hockeyclub gelegen aan Bakenberg, Kemperbergerweg 11 in Arnhem.

Meer informatie over Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" in Arnhem

Hockeyclub Upward uit Arnhem heet iedereen welkom, van jong tot oud en van recreatief tot prestatiegericht. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe leden en vrijwilligers. Ter ere van hun 100-jarig bestaan hebben ze merchandise beschikbaar in hun ledenwebshop. Op de website is er ook informatie te vinden over teams, wedstrijden en evenementen zoals de KNHB College Tour en filmavonden voor verschillende leeftijdsgroepen. Alle spelers hebben een stick en er is de mogelijkheid om sponsor te worden. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de club.

Wil je weten wat Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Arnhemse Mixed Hockey Club "Upward" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arnhemse Mixed Hockey Club “Upward”

Bezoekers bekeken ook