Arnhemsche IJsclub Thialf

Arnhemsche IJsclub Thialf is een Schaatsbaan gelegen aan Daam Fockemalaan 5 in Arnhem.

Meer informatie over Arnhemsche IJsclub Thialf in Arnhem

De Arnhemsche IJs Club Thialf is een vereniging die in 1913 is opgericht en zich richt op de beoefening van de schaatssport en het skeeleren. Het schaatsseizoen is weer van start gegaan en er zijn verschillende trainingsmogelijkheden voor zowel de jeugd als volwassenen. Er worden ook wedstrijden georganiseerd in samenwerking met de Baanvereniging Gelderse Poort. Beginnende schaatsers kunnen samen met de jeugd schaatsen en er is ook een beginnersgroep beschikbaar. Daarnaast worden er open trainingen georganiseerd op 8 januari en 14 januari. Er zijn verschillende mogelijkheden om te schaatsen, zoals in het Triavium in Nijmegen, op de ijshockeybaan van het Triavium of in het openluchtmuseum in Arnhem. De vereniging richt zich ook op skeeleren en biedt trainingen aan om de conditie en techniek te verbeteren. Door in verenigingsverband te sporten, kan men meer plezier beleven aan de sporten en werken aan de verbetering van de schaatstechniek.

Wil je weten wat Arnhemsche IJsclub Thialf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arnhemsche IJsclub Thialf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arnhemsche IJsclub Thialf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arnhemsche IJsclub Thialf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Arnhemsche IJsclub Thialf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arnhemsche IJsclub Thialf

Bezoekers bekeken ook