Arnhem - Elderveld

Arnhem - Elderveld is een Sportcomplex gelegen aan Breezandpad 15 in Arnhem.

Meer informatie over Arnhem - Elderveld in Arnhem

Jeu de Boulesclub Elderveld is een gezellige club waar jeu de boules (petanque) wordt gespeeld. Het is een officiële sport die zowel in competitieverband als voor de gezelligheid wordt beoefend. De club nodigt iedereen uit om kennis te maken en een partijtje mee te spelen. De club bevindt zich achter de sporthal Elderveld, naast het Richard Krajicekveld. Er zijn verschillende speeltijden, namelijk op maandag- en woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur, en op zaterdagochtend van 11.30 tot 13.00 uur. Het lidmaatschap kost € 22,50 per jaar, ongeacht hoe vaak je komt spelen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter Hans Schmetz of de penningmeester Jan Rutjes. Er is ook een informatiefilmpje beschikbaar.

Wil je weten wat Arnhem - Elderveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arnhem - Elderveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arnhem - Elderveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arnhem - Elderveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Arnhem - Elderveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arnhem – Elderveld

Bezoekers bekeken ook