Arnhem Eagles Basketbal Omnibus

Arnhem Eagles Basketbal Omnibus is een Basketbalvereniging gelegen aan Pallas Atheneplein 2 in Arnhem.

Meer informatie over Arnhem Eagles Basketbal Omnibus in Arnhem

De Arnhem Eagles is een basketbalvereniging in Arnhem die al meer dan 50 jaar bestaat. Ze zijn lid van de Nederlandse Basketball Bond en spelen op zowel breedtesport- als prestatiesportniveau. De vereniging heeft de afgelopen jaren ingezet op gezelligheid, clubgevoel en het spelen op eigen niveau. Het doel is dat iedereen met veel plezier basketbalt en dat er uitdaging wordt geboden aan degenen die meer willen. Ze zijn op zoek naar nieuwe leden en nodigen geïnteresseerden uit om contact op te nemen. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd tijdens het seizoen 2023/2024, waarvan de data al bekend zijn. De trainingen vinden plaats in verschillende sporthallen in Arnhem. De contactinformatie van de vereniging is te vinden op hun website.

Wil je weten wat Arnhem Eagles Basketbal Omnibus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arnhem Eagles Basketbal Omnibus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arnhem Eagles Basketbal Omnibus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arnhem Eagles Basketbal Omnibus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Arnhem Eagles Basketbal Omnibus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arnhem Eagles Basketbal Omnibus

Bezoekers bekeken ook