Anne&Max Arnhem

Anne&Max Arnhem is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Bakkerstraat 50 in Arnhem.

Meer informatie over Anne&Max Arnhem in Arnhem

In Arnhem kun je Anne&Max vinden op de hoek van de Bakkerstraat en het Audrey Hepburn plein. Hier ben je elke dag welkom voor ontbijt, koffie, huisgemaakte taart, brunch, lunch, een uitgebreide High tea, borrel of to go. Ook zijn laptoppers welkom, er zijn goede werkplekken, snel internet en grote mokken koffie. Het boek "Koffie Thuis" gaat over koffie en wat je erbij eet, met koffiekennis, recepten en handige tips. Anne&Max is een plek waar je op elk moment van de dag welkom bent en waar onze gasten zich thuis voelen. Alle producten worden onder het oog van de gasten geproduceerd en zijn puur, zoveel mogelijk biologisch en afgestemd op het seizoen. Je kunt ook producten van Anne&Max meenemen naar huis, zoals koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en het koffieboek "Koffie Thuis". Daarnaast zijn er verschillende vacatures beschikbaar voor Arnhem.

Wil je weten wat Anne&Max Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anne&Max Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anne&Max Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anne&Max Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Anne&Max Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anne&Max Arnhem

Bezoekers bekeken ook