Alexander Hair Design

Alexander Hair Design is een Kapper gelegen aan Raapopseweg 68 in Arnhem.

Meer informatie over Alexander Hair Design in Arnhem

Alexander Hair Design is een kapsalon waar zowel dames als heren terecht kunnen voor kleuren, knippen en stylen van hun haar. Alexander is een expert met veel passie en ervaring en haalt zijn inspiratie uit fashion shows en de natuur. Marlinde is gespecialiseerd in haarverlenging en het plaatsen van hairweave. Ze biedt vrijblijvende adviesgesprekken aan om de wensen van de klant te bespreken en informatie te geven over het haar en de verzorging ervan. Bij Alexander Hair Design staat zorgvuldige aandacht voor het wassen, verzorgen, knippen, verven en stylen van het haar centraal. Ze bieden professioneel advies en gebruiken producten van ELEVEN AUSTRALIA, NINE YARDS en ARTEGO. Daarnaast hebben ze ook vegan producten van ELEVEN AUSTRALIA. Voor contact kan er gebeld worden of gemaild naar alexanderhairdesign@ziggo.nl. De kapsalon is gevestigd aan de Raapopseweg 68 in Arnhem, Nederland. Op de website wordt ook het cookiebeleid vermeld, waarbij meer informatie te vinden is over het gebruik van cookies en het aanpassen van instellingen.

Wil je weten wat Alexander Hair Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alexander Hair Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alexander Hair Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alexander Hair Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Alexander Hair Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alexander Hair Design

Bezoekers bekeken ook