Aikido Stichting Arnhem "Jiki Shin Kan"

Aikido Stichting Arnhem "Jiki Shin Kan" is een Aikidoclub gelegen aan Olympus 11 in Arnhem.

Meer informatie over Aikido Stichting Arnhem "Jiki Shin Kan" in Arnhem

Jiki Shin Kan - Aikido biedt Aikido lessen aan voor verschillende doelgroepen, waaronder jeugd, volwassenen en 55-plussers. Op verschillende locaties worden cursussen en evenementen georganiseerd. Er zijn ook veelgestelde vragen beschikbaar op de website. Er staan verschillende evenementen op de agenda, waaronder een open les en introductiecursus in september, een dangradentraining en centrale training in september, en een weekendstage met Kayla Feder in september. Er is ook nieuws beschikbaar, waaronder een in memoriam van Terry Ezra Shihan en een lezing over Aikido als Levenskunst. Verder is er informatie over verschillende locaties waar de lessen worden gegeven, zoals in Arnhem-Elderveld, Arnhem-Zuid en Ede. Er is ook een contactformulier beschikbaar om vragen te stellen.

Wil je weten wat Aikido Stichting Arnhem "Jiki Shin Kan" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aikido Stichting Arnhem "Jiki Shin Kan" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aikido Stichting Arnhem "Jiki Shin Kan"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aikido Stichting Arnhem "Jiki Shin Kan" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Aikido Stichting Arnhem "Jiki Shin Kan" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aikido Stichting Arnhem “Jiki Shin Kan”

Bezoekers bekeken ook