Ahlan Beauty

Ahlan Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Johan de Wittlaan 17 in Arnhem.

Meer informatie over Ahlan Beauty in Arnhem

Bij bestellingen vanaf €79,- wordt er gratis verzending aangeboden. Let op dat bestellingen van S.P.A en Les Gavots pas na 20-08 worden geleverd vanwege de vakantie. Bij Ahlan Beauty kunt u terecht voor de beste huidverbetering en verzorging voor uw voeten. De skinprofessionals en medisch pedicure weten welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid en voeten. In de salon wordt er ruim de tijd genomen om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden van producten en diensten uit te leggen. De dagelijkse verzorging van uw huid is essentieel om gezond en mooi te blijven. Société Provençale d'Aromatherapie (S.P.A.) & Les Gavots de Provence bieden huidverzorgingsproducten met etherische oliën die de huid diep doordringen en verzorgen. Mesoestetic is internationaal erkend op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde en pakt huidproblemen zoals veroudering, acne en pigmentatie aan. Bij Ahlan Beauty is het momenteel alleen mogelijk om op afspraak langs te komen, en ze zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot zaterdag tussen 09:00 en 17:30 uur op het nummer 0625581346.

Wil je weten wat Ahlan Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ahlan Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ahlan Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ahlan Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Ahlan Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ahlan Beauty

Bezoekers bekeken ook