African Hair

African Hair is een Kapper gelegen aan Pachterwaard 25 in Arnhem.

Meer informatie over African Hair in Arnhem

African Hair is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Afrikaanse haarstijlen. Ze bieden services aan zoals vlechten en het plaatsen van weaves en extensions. Ze staan bekend om hun klantvriendelijkheid, goede prijs en kwaliteit. Ze hebben ook speciale aanbiedingen met interessante kortingen. Het bedrijf levert uitstekende kwaliteit en heeft veel ervaring in het uitvoeren van Afrikaanse haarstijlen. Ze zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarnaast zijn ze van plan om in de toekomst haarproducten aan te bieden via de website en kunnen ze communiceren in het Engels en Portugees. De website zal binnenkort gevuld zijn met afbeeldingen van hun werk en klanten kunnen direct aanvragen doen via het aanvraagformulier.

Wil je weten wat African Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van African Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij African Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je African Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar African Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. African Hair

Bezoekers bekeken ook