Aetos

Aetos is een Volleybalclub gelegen aan Jachthoornlaan 102 in Arnhem.

Meer informatie over Aetos in Arnhem

Volleybalvereniging Aetos is op zoek naar trainers voor de CMV-teams en Jongens C1. Ze zijn op zoek naar ouders, broers, zussen of andere familieleden die training willen geven aan kinderen. Daarnaast is er droevig nieuws, want Maarten Kamp is overleden. Hij was een zeer gewaardeerde team- en clublid. Aetos is geregistreerd bij de Vriendenloterij, waardoor de club gesteund kan worden door mee te spelen. Ook doet de club mee aan Scoor voor je Club, waarbij geld gespaard kan worden voor zowel de club als voor jezelf. Verder is Aetos bezig met Rabo Club Support om geld in te zamelen voor het laten bewegen van kinderen. Het bestuur deelt ook het droevige bericht dat Eef van de Worp is overleden, zij was jarenlang lid van de vereniging. Er worden testdagen georganiseerd voor volleybalschoenen in samenwerking met Mizuno en Asics. Daarnaast zijn er vacatures voor trainers voor Dames 1 en Heren 2. Er wordt ook een nieuwe thuishal gebouwd in Arnhem. Aetos is op zoek naar versterking voor zowel de Heren- als Dames teams voor het nieuwe seizoen. Aetos is de grootste volleybalclub van Arnhem en omgeving met bijna 800 leden en biedt verschillende volleybalsoorten aan. Ze nodigen iedereen uit om te komen volleyballen en een gratis proeftraining aan te vragen.

Wil je weten wat Aetos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aetos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aetos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aetos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Aetos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aetos

Bezoekers bekeken ook