Acupunctuurpraktijk van der Togt

Acupunctuurpraktijk van der Togt is een Schoonheidssalon gelegen aan Sweelincklaan 42 in Arnhem.

Meer informatie over Acupunctuurpraktijk van der Togt in Arnhem

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeswijze die verschillende technieken gebruikt om verstoorde energiebalans te herstellen. De meest bekende techniek is het plaatsen van naalden op meer dan 1000 punten in het lichaam. Daarnaast wordt ook cosmetische acupunctuur toegepast om de symptomen van veroudering te verminderen en sportacupunctuur voor herstel na over-training of blessures. Tui-Na, Cupping en Gua Sha zijn aanvullende technieken die vaak in combinatie met acupunctuur worden gebruikt. Acupunctuur is ontstaan in China meer dan 3500 jaar geleden en de naam is afgeleid van de Latijnse woorden voor naald en steek. Mensen hebben positieve ervaringen met acupunctuur, zoals het verminderen van rugklachten, het verminderen van rimpels en het versnellen van het herstel na een sportblessure. Bas, een acupuncturist, benadrukt het belang van het kijken naar het grote geheel en de samenhang tussen verschillende klachten en het lichaam als geheel.

Wil je weten wat Acupunctuurpraktijk van der Togt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Acupunctuurpraktijk van der Togt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Acupunctuurpraktijk van der Togt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Acupunctuurpraktijk van der Togt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Acupunctuurpraktijk van der Togt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Acupunctuurpraktijk van der Togt

Bezoekers bekeken ook