Absolute Cycling

Absolute Cycling is een Hoofdkantoor gelegen aan Bergstraat 33 in Arnhem.

Meer informatie over Absolute Cycling in Arnhem

De Absolute Cycling One is een innovatieve fietscomputer die met succes gefinancierd is op Indiegogo. Met een nauwkeurigheid van 2 meter, een kleurenscherm en een batterijduur van 20 uur is dit de slimste fietscomputer ter wereld. Het apparaat is gemaakt in Nederland en maakt gebruik van Absolute Positioning Technology om je locatie in real-time te volgen. Zelfs als je de satellietverbinding verliest. De fietscomputer heeft een volgende generatie ultra-low-power processor waarmee hij full color graphics en aangepaste kaarten kan weergeven zonder dat de batterij leeg raakt tijdens je rit. Het ontwerp is van Valeur Designers en het gebruiksgemak is ontwikkeld door Eight Media. De Absolute Cycling One heeft een 3 inch kleurenscherm en is compatibel met Strava en TrainingPeaks. Het doel van deze fietscomputer is om alle afleidingen tijdens het fietsen te verwijderen en een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken ervaring te bieden. Het apparaat is ontwikkeld door Harm Giesen, een industriële productontwerper met een passie voor fietsen. Hij heeft samengewerkt met andere gepassioneerde individuen om deze fietscomputer tot leven te brengen. Neem contact op met Absolute Cycling voor meer informatie.

Wil je weten wat Absolute Cycling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Absolute Cycling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Absolute Cycling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Absolute Cycling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Absolute Cycling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Absolute Cycling

Bezoekers bekeken ook