A.A.C. 1899 Handbal

A.A.C. 1899 Handbal is een Sportclub gelegen aan De Pas 44 in Arnhem.

Meer informatie over A.A.C. 1899 Handbal in Arnhem

De Grote Clubactie gaat weer van start! Ook was de 3e Handbal happening een groot succes. Er wordt gezocht naar barkeepers voor de club. Het trainingsrooster voor het seizoen 2023/2024 is bekend. KVIK en VAG worden bedankt als sponsors. Het heren 1 team van DFS Arnhem krijgt een nieuwe staf. Verder is er een bericht van het bestuur en zijn er thuiswedstrijden gepland. Het DFS Magazine heeft een nieuwe cover en er is de mogelijkheid om stage te lopen bij DFS Arnhem. Ten slotte is er ook nieuwsbrief beschikbaar.

Wil je weten wat A.A.C. 1899 Handbal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A.A.C. 1899 Handbal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A.A.C. 1899 Handbal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.A.C. 1899 Handbal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar A.A.C. 1899 Handbal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A.A.C. 1899 Handbal

Bezoekers bekeken ook