55Degrees

55Degrees is een Restaurant gelegen aan Marienburgstraat 1 in Arnhem.

Meer informatie over 55Degrees in Arnhem

55Degrees is een restaurant gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Arnhem. Ze combineren de klassieke Franse en moderne Japanse keuken om unieke en verrassende gerechten te creëren. Daarnaast hebben ze een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen. Bij 55Degrees kun je genieten van een 3, 4, 5 of 6 gangen keuzemenu, waarbij je bij elke gang één gerecht kunt kiezen. Er zijn ook speciale arrangementen beschikbaar voor bedrijfsuitjes, familie-uitjes en vriendengroepen. Het restaurant heeft ook een Master of Wine, Cees van Castern, die de beste wijnen uit de hele wereld selecteert. Het restaurant heeft goede recensies en biedt ook een VIP-systeem waarbij je kunt profiteren van kortingen bij elk bezoek. Het restaurant is geopend van maandag tot zondag, behalve op feestdagen. Je kunt contact opnemen met het restaurant via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat 55Degrees verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 55Degrees of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 55Degrees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 55Degrees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar 55Degrees reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 55Degrees

Bezoekers bekeken ook