4 Ur Nails

4 Ur Nails is een Nagelstudio gelegen aan Geffenstraat 17 in Arnhem.

Meer informatie over 4 Ur Nails in Arnhem

Bij Nagelstudio 4 Ur Nails kunt u terecht voor de verzorging en uitstraling van uw handen. Ze bieden verschillende behandelingen, zoals het verlengen of verstevigen van nagels, manicures en paraffinebehandelingen. U kunt er ook voor kiezen om Gelpolish op uw nagels te laten zetten. De studio werkt met verschillende kwaliteitsmerken. De eigenaresse, Sandra Jacobs, heeft in 2013 haar opleiding tot nagelstyliste afgerond en heeft sinds 2014 een studio aan huis in Arnhem Zuid. Ze blijft up-to-date door regelmatig workshops te volgen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via telefoon, WhatsApp of het contactformulier op de website. Let op: er is momenteel een tijdelijke klantenstop.

Wil je weten wat 4 Ur Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 4 Ur Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 4 Ur Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 4 Ur Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar 4 Ur Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 4 Ur Nails

Bezoekers bekeken ook