Gemeente Arnhem – Aanvraag evenementenvergunning, Nacht van de Vluchteling, Tellegenlaan 3

DeArnhemgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Arnhem – Aanvraag evenementenvergunning, Nacht van de Vluchteling, Tellegenlaan 3.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester heeft de volgende aanvraag ontvangen:EvenementenvergunningVoor: Nacht van de VluchtelingDatum:16 juni 2024Locatie: Tellegenlaan 3 (Stadsvilla Sonsbeek)Dossiernummer:4120703U kunt een reactie geven op deze aanvraagArtikel 4:8 van de Algemene wet bestuursrecht geeft u het recht om te reageren op aanvragen van de gemeente (zienswijze). U kunt reageren binnen één week na publicatie van deze bekendmaking. Benoem in uw reactie het dossiernummer. Er zijn drie manier om uw reactie te geven:1. Stuur een mail naar loketbwl@arnhem.nl (voorkeur).2. Stuur een brief naar Vergunning & Handhaving via Postbus 9200, 6800 HA Arnhem.3. Bel naar 0800 - 1809 en vraag naar de afdeling Vergunning & Handhaving.

 

Onderwerp: Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deArnhemgids.nl op 12-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Arnhem, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deArnhemgids.nl
Redactie deArnhemgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Arnhem
  2. gmb-2024-110058

Gerelateerde berichten